Privat mentoring

Er du klar til at skabe det liv, du kan mærke kalder på dig indefra? Så er dette længerevarende 1:1 Mentorforløb lige præcis til dig.

Er du klar til at leve dit liv, som du gerne vil?

Klar til at slippe alt det, der holder dig tilbage og som føles som om, det kører i ring? Klar til at slippe gamle vaner, gammel kodning, programmering, ego, traumer, triggere og hvad der ellers ligger gemt dybt inde i dig, som bare gerne vil forløses og heles, for at du kan leve som den du egentlig er – fri til at leve dit liv fuldt ud, som DU gerne vil!

Fri fra gamle ideer om, at det kan nok ikke lade sig gøre – JO det kan det i den grad og jeg er selv et bevis på det! Så lad dette være dit tegn på, at det liv du går og drømmer om lige nu faktisk er helt reelt og det er rent faktisk også vigtigt, at du lytter til dit indre.

Dine drømme er her af en årsag – de svæver rundt om dig og venter egentlig bare på, at du åbner op og lukker det ind. De er der for, at du skal tage handling på dem. De er små pejlemærker, der guider dig i den rigtige retning og er med til at vise dig, hvorfor du er her. Det er vigtigt, du lytter til hvad du bliver guidet til, for det er her din livsvej vil vise sig og hvordan du åbner op for det meningsfulde liv med formål.

Privat mentoring er for dig…

Mit private mentorforløb er til dig, som ønsker at:

✓ Skabe et liv med formål og mening

✓ Som er færdig med at være styret af tidligere vaner, programmeringer, ego, traumer og triggere, som holder dig tilbage 

✓ Er klar til at leve det liv du i virkeligheden ønsker at leve

✓ Er klar til at tage styringen tilbage, så ikke livet kører afsted med dig, men du faktisk aktivt vælger at tage styringen tilbage

✓ Et transformerende, selvudviklende forløb hvor du finder ind til kernen af, hvad der egentlig holder dig tilbage

✓ Er klar til at tage kvantespring ind til næste stadie af dit liv, hvor du er i fokus og du skinner, som den funklende stjerne med dit lys ud på verden, som det er meningen, at du skal gøre

✓ Få relevante redskaber, hjælp og støtte til at arbejde med dig selv, så du finder ind til det autentiske jeg, du faktisk er

Lær at mærke dine behov

I mine private mentoring forløb har vi fokus på at skabe det meningsfulde liv fuld af formål ud fra, hvad DU ønsker for dig selv og dit liv. Jeg hjælper dig med at skabe rammerne for det liv, du længe har gået og drømt om og som du nu er klar til at tage handling på.

Jeg går vejen sammen med dig, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at lytte til sin indre stemme og intuition og hvor vigtigt det er at tage det alvorligt.

Det er så sindssygt vigtigt at handle på det, vi kan mærke, der kalder på os inden i. Hvad end det er krystalklart eller du bare kan høre et kald, uden det er helt tydeligt for dig endnu, som blot kan være et ønske om, at ville noget andet – alt sammen guider dig af en årsag.

Når du lytter og tager det alvorligt, ærer og respekterer du dig selv i sådan en grad, at du vil kunne mærke din sjæls kald og hvad den længes efter.

Privat mentoring indebærer…

Selve forløbet er længerevarende mentorforløb, hvor du har mulighed for at arbejde med mig i en længere periode på baggrund af det sted, hvor du lige nu står i dit liv. Du vil derfor kunne bruge mig som en sparringspartner og mentor omkring at finde retning og dykke dybere ind i dig selv – hvem du er, hvad du ønsker for dit liv, hvordan du trives bedst og hvordan du kommer derhen.

Mit fokus er altid på at få mine klienter hen til et sted, hvor de connecter endnu dybere med hvem de er, se på hvilke gamle ting der ligger klar til at blive sluppet, forløst og healet og hvordan der endnu bedre kan skabes et liv i alignment ud fra, hvad de kan mærke kalder helt dybt inderst inde på dem og som de kan mærke skal frem i lyset, så de kan leve frit ud fra hvad deres hjerte og indre fortæller dem og begynde at navigere ud fra det.

Formålet vil derfor være at kigge på, hvordan du kan begynde at skabe dit liv mere ud fra hvad der giver formål og mening for dig, skabe de langtidsholdbare og bæredygtige løsninger og hvad du kan mærke kalder som det næste smukke kapitel i dit liv.

Vi vil kigge på, hvordan vi får dig og dit liv ind som førsteprioriteten og dernæst hvordan vi kan få de omkringliggende ting såsom arbejde m.m. udenom til at passe ind. Der vil være et utroligt stort fokus på selvkærlighed og det at begynde at tage rigtig godt hånd om dig selv for dig selv, fordi det er der magnetismen sker og er dér, du begynder at tiltrække de ting i dit liv, som du lige nu går og drømmer om. 

 

Du fortjener meget mere

Min mission er, at du skal leve dit liv ud fra hvad der kalder på dig ud fra din indre stemme. Når ikke vi respekterer det, mistrives vi og er bl.a. også med til at gøre os stressede, angste og deprimeret. Når vi i stedet anerkender og accepterer det, vores indre fortæller os og handler på det, vil vi opleve livsenergi, sjælefred, glæde, tryghed, ro, kærlighed og nærvær, som vi kan skabe både i os selv og i vores relationer.

Vi skal ændre vores syn på vores eget værd og forstå hvor vigtigt det rent faktisk er, at vi prioriterer vores selvkærlighed og egen indre tilstand før alt andet, for det er der magien skabes og energier og overskud vendes.

Det er kollektiv bevidsthed på højt plan. Når vi tager os af os selv og vores behov, vil det brede en energi ud, som kollektivt heler og inspirerer andre til at gøre det samme, fordi de mærker den energi, du har arbejdet på at højne.

Efter forløbet vil du..

✓ Have lært dig selv at kende på et meget dybere plan

✓ Være klar over hvor værdifuldt og powerfuldt et menneske du rent faktisk er og hvor kraftfuld du er til at kunne skabe det liv du ønsker at leve

✓ Vide hvad dine nuværende værdier er og leve aktivt efter dem

✓ Vide hvordan du bedst navigerer efter din intuition og din indre guidance til at træffe bedre og bæredygtige beslutninger for dig selv

✓ Blive klar over hvad din krop guider dig til og blive bevidst om dens signaler og al dens visdom til dig

✓ Kunne tage personligt lederskab og sætte sunde grænser

✓ I samspil med din sjæl blive bedre til at vælge det, der føles ægte godt og rigtigt for dig

✓ Åbne op for hvordan du manifesterer muligheder, som er i alignment med det liv, du kan mærke, du er her for at leve og skabe det, du kan mærke er meningen, du skal skabe

✓ Leve mere autentisk og ærligt gennem et liv, hvor du er så støttet og holdt og hvor du samtidig kan holde dig selv i et stærkt fundament, fordi du ved hvem du selv er, hvad du vil og ikke vil, og kan balancere din energi dagligt som gavner dig

“Jeg fik totalt meget den ro og afklaring, som jeg søgte. Og ikke mindst en ny opmærksomhed på den styrke, jeg har indeni, og som altid vil være med mig.

Det gik virkelig op for mig ved at tale med dig. “

– S

Book dit transformerende 1:1 Mentorforløb

Mentorforløbet Expansion

✓ 3 måneders Privat Mentoring

✓ 2 sessioner á 90 min. pr. måned

✓6 Sessioner i alt

✓ Ubegrænset 1:1 support mellem sessionerne via SMS eller Instagram beskeder (Mandag-Fredag)

✓ Meditations Bundle med 5 lydmeditationer til evigt eje, der alle er med til at genskabe ro og balance i dit nervesystem, du kan bruge til at genskabe kontakten til dig selv både gennem forløbet og efterfølgende

Pris: 9.999,-

Mulighed for at betale over 2 eller 4 rater

Book en 20 min. afklaringssamtale her for at mærke ind i om forløbet er for dig! Du kan stille alle de spørgsmål du har og blive klogere på, om vi er det rette match.

Samtalen er gratis og der ønskes kun seriøse henvendelser – på forhånd tak.

Daglig praksis – øvelser til selvkærlighed til 0 kr.

  • 3 øvelser du kan bruge som en daglig praksis, der løfter dit generelle velbefindende og mentale sundhed ud fra taknemmelighed og kærlighed til dig selv
  • Metoden til at løfte din frekvens og din energi baseret på øvelser fra positiv psykologi
  • Et simpelt værktøj til at øge din bevidsthed og implementere et fokus, der er med til at bringe dig tættere på det liv, du så inderligt ønsker at skabe for dig selv væk fra hamsterhjul, stress og knokleri