Få 1:1 coaching

En skræddersyet coaching oplevelse, der hjælper dig med at skabe en tættere relation til dig selv og en bæredygtig tilgang til dit liv.

Du er vigtig og dit velbefindende er vigtigt! 

I mit coaching univers har jeg fokus på det holistiske menneske.

Jeg ser dig ud fra det hele menneske, du er og hvor du gerne vil hen.

Hvilket liv og den virkelighed du inderligt længes efter og gerne vil skabe.

En hverdag og et liv hvor du kan følge med, du har energi, overskud og livsglæde til at være den bedste version af dig selv samtidigt med, at det forenes med et liv, som ikke altid er helt forudsigeligt. For lad os være ærlige, vi er jo stadig mennesker, der vil opleve ups and downs, men det handler om at lære at stå stærkere i os selv, når de situationer opstår og have de rigtige redskaber til at navigere livets flow med.

Derfor er det afgørende at tage ejerskab for sin trivsel, så du kan leve det fuldstændig fantastiske liv, som du har sammensat nøjagtigt ud fra hvordan tingene fungerer bedst for dig og din energi, så du kan skabe den frihed, du længes efter.

Du kommer først og den vej rundt skabes de mest optimale rammer for dig!

Du sætter standarden for dit liv

Hos mig er 1:1 coaching ikke kun et space til at stille spørgsmål og få svar. Det er et rum, hvor du kan udvikle dig til den mest powerfulde og selvledende udgave af dig selv.

Det betyder også, at du vil finde svarene i dig selv og jeg vil hjælpe dig til at bryde igennem dine blokeringer, overkomme dine begrænsende overbevisninger og glaslofter, og finde frem til den helt rigtige vej, der er mest rigtig og sand for dig.

Mine klienter er klar til at tage ansvar for dem selv, deres liv og dykke ned i deres udvikling. Jeg er der for at støtte og guide dem, udvide deres mindset, selvværd og tro på dem selv, men det er dem, der gør arbejdet og leder deres egen vej frem.

Efter vores sessioner sammen vil du være i stand til at:

Bringe dit powerfulde og personlige lederskab frem, hvor du connecter med hvad der er vigtigt for dig, hvor dine grænser går, hvor du stiller de nødvendige krav og hvor du kender dig selv godt nok til at vide, hvad der er vigtigt og rigtigt for dig, hvad der ikke er og står ved, at sådan skabes de mest optimale rammer for dig og din trivsel.

Tilgå din krops visdom, som den forsøger at fortælle dig og hver dag guider dig til at lytte til, mens du samtidigt åbner op for nye sider af dig selv, du kan bruge på støttende og kærlig vis i dit liv.

Mærke ind i din energi og vide hvordan du rydder op og skaber plads rent energetisk både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Du vil kunne skelne og balancere mellem dine feminine og maskuline energier og hvordan de kan sættes i spil hos dig mere harmonisk og bevidst både arbejdsmæssigt og i dit liv generelt.

Håndtere stressede og angstfyldte situationer, som trigger dig unødvendigt og som du lærer at være i, så ikke de styrer dit liv, men hvor du derimod tager styringen tilbage.

Kommunikere skarpt, kærligt og assertivt med fokus og respekt for både dig selv og modtageren.

Bryde fri af gamle og begrænsende overbevisninger og tankemønstre, som holder dig tilbage fra at nå ind til dit autentiske selv og leve efter hvad du kan mærke, er det rigtige for dig.

Åbne op for en bevidsthed om og en prioritering af et mere bæredygtigt og langtidsholdbart arbejdsliv, der forenes med et værdibaseret privatliv med fokus på sunde valg for dig, din krop og din mentale sundhed.

Du får:

1:1 tid hvor vi går i dybden med dine ønsker og drømme for fremtiden, dine blokeringer, dine tankemønstre, din krops feedback til dig, hvad du energetisk må rydde op i og give slip på for at træde ind i den næste version af dig selv, så du kan opnå den frihed, du længes efter

En mulighed for at dykke dybere ind i dig selv og connecte med det dit hjerte og indre kalder på

Vi er alle forskellige og derfor vil coachingen og emnerne, vi vil tale sammen om også være 100% tilpasset dig

Klippekortet gælder i 12 mdr fra købsdatoen og det er helt op til dig hvornår du vil bruge dine sessioner

Du har mulighed for at betale klippekortet over 2 rater

Sessionerne foregår enten fysisk hvor vi sidder sammen eller online over Zoom, hvor du i stedet kan sidde hjemmefra til vores sessioner

Lad os starte din rejse sammen her:

Enkelt-session 1:1

Du kan her købe en session fra gang til gang. Det er til dig, der har brug for en enkelt samtale for at vende en særlig situation eller emne, som fylder for dig lige nu eller har brug for en hurtig afklaring eller indsigt.

60 min. fysisk eller online.

Pris: 800,-

Ved en fysisk session sidder vi sammen, som foregår hjemme hos mig og som du kan se på billederne her. Jeg har te, vand og lidt snacks klar til dig samt en beroligende aromaterapiolie i rummet.

Ved en online session mødes vi over Zoom, hvor jeg holder rum for dig her, hvor du meget gerne selv må gøre dine omgivelser rolige og rare til vores session med din yndlingsdrik eller andet du måtte have lyst til. Jeg vil sende dig Zoom-link et par dage inden vores session sammen.

Klippekort 3 stk sessioner

Det er til dig, som gerne vil gå i dybden med din udvikling og som gerne vil have et kortere forløb, der strækker sig over en periode, du dedikerer til dig selv. Dette klippekort egner sig særligt godt til at opnå indsigter inden for et specifikt område inden for en kortere periode.

Du kan også vælge at fordele dine sessioner ud alt efter hvornår du har brug for dem i helt op til 1 år fra købsdatoen.

3 x 60 min. fysisk eller online.

Pris: 2.100,-

(Kan betales over 2 rater)

Ved en fysisk session sidder vi sammen, som foregår hjemme hos mig og som du kan se på billederne her. Jeg har te, vand og lidt snacks klar til dig samt en beroligende aromaterapiolie i rummet.

Ved en online session mødes vi over Zoom, hvor jeg holder rum for dig her, hvor du meget gerne selv må gøre dine omgivelser rolige og rare til vores session med din yndlingsdrik eller andet du måtte have lyst til. Jeg vil sende dig Zoom-link et par dage inden vores session sammen.

“Stemningen under vores samtale var meget behagelig og ligetil. Afslappet og varm, men også professionel og fokuseret på det, vi skulle nå sammen.”

– A

3 simple steps til indro ro og balance for 0 kr.

  • 3 simple og hurtige øvelser til at genfinde din ro og balance, når hverdagen er blevet lidt for travl og presset.
  • Metoden til at mærke dig selv og dine behov igen.
  • Et simpelt værktøj til at få god energi ind i din hverdag, når du bliver overvældet af to-do lister og hverdags-gøremål.