Gratis indhold til dig der er nysgerrig på din selvudvikling

En gave fra mig til dig

Her er lidt lækkert indhold til dig, som er ny i mit univers eller som bare godt kunne tænke dig at blive klogere på dig selv og connecte med dit indre endnu dybere ganske kvit og frit.

Jeg elsker selv muligheden for at dykke ned i indhold, som jeg selv kan tage i mit eget tempo. Og præcis derfor har jeg skabt disse gratis muligheder til dig, hvor der løbende også vil blive lagt mere op og skiftet ud. 

Et lille tip er derfor at downloade indholdet allerede nu, så du kan gemme det lige til, når du har lyst til at dykke nærmere ned i det.

Vælg din gratis gave her – eller snup dem alle

3 hurtige øvelser til at genfinde ro og balance

  • 3 simple og hurtige øvelser til at genfinde din ro og balance, når hverdagen er blevet lidt for travl og presset.
  • Metoden til at mærke dig selv og dine behov igen.
  • Et simpelt værktøj til at få god energi ind i din hverdag, når du bliver overvældet af to-do lister og hverdags-gøremål.

Daglig praksis - Øvelser til selvkærlighed

  • 3 øvelser du kan bruge som en daglig praksis, der løfter dit generelle velbefindende og mentale sundhed ud fra taknemmelighed og kærlighed til dig selv
  • Metoden til at løfte din frekvens og din energi baseret på øvelser fra positiv psykologi
  • Et simpelt værktøj til at øge din bevidsthed og implementere et fokus, der er med til at bringe dig tættere på det liv, du så inderligt ønsker at skabe for dig selv væk fra hamsterhjul, stress og knokleri

NY Meditation - Bodyscan der grounder

  • Denne mini-meditation kan du bruge til at grounde dig selv og komme fra hovedet og ned i kroppen.

  • Jeg guider dig igennem en bodyscan i et roligt og behageligt tempo, så du kan slippe dit tankemylder og få fornyet energi til din dag gennem en lille kort pause.

 

 

 

 

 

“Jeg havde en oplevelse af at ”blive god til” at se indad og sætte ord på mine tanker og mål, og det skete helt klart fordi jeg havde en god samtale med dig.

Jeg oplevede også at mine mål var helt legitime og fuldstændig mine egne.”

– A