Privatlivspolitik

 Persondata

Privatlivspolitik for The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne

(CVR-nr. 42885479)

Opdateret 18. januar 2023.

Som kunde hos The Modern Calm Club forudsætter det, at du afgiver visse personlige oplysninger. I forbindelse med behandling af personoplysninger kan du herunder læse mere om vores privatlivspolitik, hvordan vi hos The Modern Calm Club behandler dine data.

Hos The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne behandler vi dine persondata i overensstemmelse med EU-lovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os på nicolinesonne@gmail.com for uddybende forklaring.

Hvilke data indsamles?

Vi gemmer almindelige personoplysninger om dig, som alle er afgivet til os af dig. Eksempler på data, som du aktivt kan have afgivet er:

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og cvr. nr.
  • Oplysninger du deler med os via de sociale medier, herunder LinkedIn, Instagram og Facebook
  • Særlige personoplysninger som deles ved sessioner

Anvendelse og opbevaring af indsamlede data.

De indsamlede data anvendes med det formål at føre journal, for at kunne yde den bedst mulige behandling, service samt informere og komme i kontakt med kunder.

Persondata opbevares

  • Informationer opbevares på computerens egen harddisk, samt en ekstern harddisk
  • The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne er underlagt tavshedspligt, og anvender udelukkende indsamlede oplysninger til sessioner
  • Oplysninger på computerens harddisk og eksterne harddisk slettes 1 år efter endt samarbejde

Videregivelse af oplysninger

Hos The Modern Calm Club videregiver vi udelukkende oplysninger til tredjepart i overensstemmelse med, hvad der er anført i denne privatlivspolitik eller aftalt med dig personligt. Det betyder, at vi kan videregive dine oplysninger, såfremt vi er forpligtet til at videregive eller dele data, for at overholde en retslig forpligtelse. Videregivelse kan også ske efter anvisning fra en domstol eller anden myndighed. Dette indebærer udveksling af oplysninger med andre virksomheder og/eller organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel. The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne beskytter dine persondata og behandler alle personfølsomme data med stor forsigtighed.

Dine rettigheder

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, er du meget velkommen til at kontakte os, og vi vil undersøge muligheden. Du har ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, samt hvor de stammer fra eller hvad vi anvender dem til. Det er også altid muligt at få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata.

Du har ret til at få persondata rettet eller slettet.

Hvis du mener, at de persondata vi ligger inde med er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Dette sker ved henvendelse til os, hvor du skal oplyse os om, i hvilket omfang unøjagtighederne består i og hvordan du ønsker dem rettet. Ønsker du at trække dit samtykke tilbage, vil vi være forpligtet til at slette dine persondata. Dette foregår ved makulering, hvorfor oplysningerne ikke kan fremskaffes igen. Dit samtykke er frivilligt, og kan til enhver tid trække det tilbage ved henvendelse til os. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til formålet, som vi indhentede dem til, kan du ligeledes anmode om sletning. Du kan altid kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Henvender du dig med anmodning om at få oplysninger rettet eller slettet, vil vi undersøge om betingelserne er opfyldt, hvorefter vi vil være i stand til at foretage en eventuel ændring hurtigst muligt.

Du har ret til at klage til datatilsynet

The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne er underlagt persondatalovgivningens (herunder EU’s persondataforordningen og national persondatalovgivning) bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af vores websted eller ved anden interaktion med The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne, kan du klage til Datatilsynet.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk

Copyright: The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne – All Rights Reserved 2023

Gælder alt fra billed- og tekstindhold på hjemmesiden, Facebook, Instagram, LinkedIn og andre sociale medier samt trykte materialer fra The Modern Calm Club v/ Nicoline Sonne.