Skab indre bæredygtighed både for dig selv og din virksomhed

Er du klar til at skabe de langtidsholdbare løsninger og tage dem til det næste niveau både når det handler om dig selv, men også din virksomhed, så er du landet det rette sted.

Kan du nikke genkendende til, at du..

Gang på gang stresser over alt for lange To-Do lister

Du løber stærkere og stærkere for at nå dine mål

Fortaber dit fokus i små og ligegyldige detaljer, der ender med at blive en gigantisk tidsrøver

Udsætter de vigtige og afgørende beslutninger for at komme videre på din iværksætter-rejse, fordi du ind imellem bliver handlingslammet af frygt og imposter syndrom

Aldrig når helt i mål med alt det, du sætter dig for 

Overleverer og arbejder alt for meget på dine projekter, som går ud over din tid med din familie, dine børn og dig selv og alligevel ikke giver ekstra værdi i sidste ende

Føler dig utilstrækkelig både i din virksomhed, i dit familieliv og over for dig selv

Hvordan prioriterer du?

Mange af disse situationer har jeg selv været i, som på ingen måde gør noget godt hverken for virksomheden eller for en selv personligt. Og den allervigtigste læring, jeg har lært, er: Du og dit liv kommer først – dernæst din virksomhed.

Du er en forlængelse af din virksomhed, og den skal derfor afspejle dig og dine værdier. Tænk lige en ekstra gang over, om dit værdisæt nu i virkeligheden også bliver afspejlet i din virksomhed, eller driver du den på én måde og ønsker egentlig, at det skulle være på en anden måde?

Dit liv skal fungere samtidigt med, at du kører og driver din virksomhed – i hverdagene, i weekenderne og i ferierne. Så hvordan kan du begynde at skabe et arbejdsliv, som hænger bedre sammen og er i tråd med den du er, det liv du ønsker at leve og den hverdag, du ønsker at sammensætte, så den fuldstændig afspejler den mest optimale måde for dig at leve på? Både for din skyld, for din families, dine børns, din partners og de andre omkring digs skyld.

Har du glemt din frihed?

Du har skabt din virksomhed af en grund – for at skabe frihed!

Frihed til at arbejde, når du vil, holde fri når du vil, prioritere dine arbejdsopgaver i den rækkefølge du vil, tage ud og rejse når du vil, tage arbejdet med på din rejse HVIS du vil osv, osv. Men hvor er den frihed blevet af? Er den glemt ellet tabt mellem alle punkterne på din To-Do liste?

Det er nu, det er tid til at prioritere dig og dit ve og vel først og dernæst skabe rammerne for hvordan din virksomhed passer ind i det.

Det handler om kærligheden til dig selv

Når du intensiverer fokuset på dig selv og højner kærligheden til dig selv gennem din virksomhed, vil du opleve at mange af de ting, du før oplevede som en udfordring, nu kan klares med en større lethed, energi, flow og glæde.

Hvorfor? Fordi du ærer og nærer dit autentiske selv! Du prioriterer at sammensætte dit arbejdsliv og din virksomhed på en måde, som giver mening ud fra den person du er, hvordan din energitype er sat sammen, hvornår og hvordan du arbejder bedst og skaber samtidigt også produkter ud fra din personlige og autentiske kode og fra dit hjerte, som bidrager til din vision på et højere plan end hvad du først troede var muligt.

Hele din energi-vibration højnes og det er det, der er med til at gøre, at du oplever en større samhørighed med din virksomhed og dine kunder/klienter. Når din indre tilstand højnes, vil du samtidigt også opleve at din ydre verden også vil begynde at ændre sig, fordi det er en direkte refleksion heraf.

Når vi samtidigt også går ind og støtter dit mindset og udskifter de tidligere begrænsende overbevisninger med nogle nye mere tilsvarende, der matcher den næste version af dig selv og din virksomhed, så opstår der magi.

Ved at arbejde sammen med mig om din selvudvikling, vil du:

Blive skarp på hvad der lige nu står i vejen og blokerer dit arbejdsflow

Få en større forståelse for hvordan du konkret og specifikt kan sætte dig selv og dit liv først og planlægge dit arbejde rundt om det

Genskabe balancen mellem den feminine og maskuline energi i din hverdag (at være og at tage handling)

Få en større forståelse omkring hvordan du trives og arbejder bedst samt sammensætter din hverdag derefter

Lære hvordan du navigerer efter din krops visdom og energi, som hele tiden guider dig og forsøger at kommunikere med dig

Opnå større indre glæde, nærvær og autencitet

Få kortlagt hvordan de langtidsholdbare løsninger ser ud for dig og dit liv

Opnå indsigt omkring hvordan du skaber et liv for dig selv ud fra formål og mening

Sådan kan vi arbejde sammen:

Jeg har lige nu to muligheder for, at vi kan arbejde sammen og skabe grundlaget for det næste level og version af dig selv og din virksomhed, som stemmer overens med hvem du er som person og hvordan du skaber en holistisk sammenhæng mellem dit privatliv og arbejdsliv.

1:1 coaching

Du får her en skræddersyet coaching oplevelse gennem en enkelt session eller som klippekort på 3 sessioner, som enten kan sammensættes som et kortere forløb eller fordeles ud og bruges alt efter behov.

Sessionerne hjælper dig med at skabe en holistisk og bæredygtig tilgang og sammenhæng mellem dit personlige liv og din virksomhed med en life-first approach med fokus på din trivsel, energi, overskud og glæde med plads til hele dig.

Privat mentoring

Dette er et længerevarende mentorforløb, hvor du har mulighed for at arbejde med mig i en længere periode på baggrund af det sted, hvor du lige nu står i dit liv. Jeg vil være din sparringspartner og mentor omkring at finde retning og dykke dybere ind i dig selv – hvem du er, hvad du ønsker for dit liv + din virksomhed, hvordan du trives bedst og hvordan du kommer derhen.

Du vil igennem denne udvikling skabe en dybere forbindelse til dig selv, mærke ind i hvad dit indre fortæller dig og begynde at handle og skabe dit liv derefter. Vi vil også her have fokus på at skabe en holistisk og bæredygtig tilgang og sammenhæng mellem dit personlige liv og din virksomhed med en life-first approach med fokus på din trivsel, energi, overskud og glæde med plads til hele dig.

Hvis du kan mærke, at en af disse to muligheder kalder på dig, men endnu ikke er helt afklaret omkring, hvad du føler vil være den bedste løsning for dig eller du har spg. til hhv. det ene eller andet forløb og er nysgerrig på hvordan vores samarbejde vil kunne se ud, har du altid mulighed for at booke en gratis afklarende samtale på 20 min., hvor vi sammen kan tale nærmere om dine drømme og ønsker for både dig selv og din virksomhed.

Jeg vil glæde mig rigtig meget til at høre fra dig.

“Jeg gik med en følelse af klarhed, ro og en selvsikkerhed ift. at tro på, at jeg godt kan nå det mål, jeg gerne vil.

At jeg selv besidder alt det, der skal til for at nå det.”

– Sigrid

3 simple steps til indro ro og balance for 0 kr.

  • 3 simple og hurtige øvelser til at genfinde din ro og balance, når hverdagen er blevet lidt for travl og presset.
  • Metoden til at mærke dig selv og dine behov igen.
  • Et simpelt værktøj til at få god energi ind i din hverdag, når du bliver overvældet af to-do lister og hverdags-gøremål.