Transformerende online produkter og events til din personlige rejse

Dyk ned i din personlige selvudvikling med mine forskellige online produkter og fysiske events, der giver dig indblik, værktøjer og motivation til at tage næste skridt på din rejse!

Online-produkter kommer snart!

Min mission

Min mission og vision er at bidrage til at verden bliver et bedre sted. At vi hver især lærer os selv bedre at kende, så vi kan dele vores gaver med hinanden og den vej igennem skabe et fællesskab, hvor vi deler med og passer på hinanden. At bidrage til din trivsel, sundhed og at du finder ind til en version af dig, du er stolt af og glad for at være. Et liv du vågner op til og glæder dig over er lige præcis dit med alt det du har skabt og med alt det indebærer – på en langtidsholdbar og bæredygtig præmis, der giver dig enegi og hvor dine behov bliver mødt.

 

Velkommen til mit univers!

“Jeg havde en oplevelse af at ”blive god til” at se indad og sætte ord på mine tanker og mål, og det skete helt klart fordi jeg havde en god samtale med dig.

Jeg oplevede også at mine mål var helt legitime og fuldstændig mine egne.”

– A

3 simple steps til indro ro og balance for 0 kr.

  • 3 simple og hurtige øvelser til at genfinde din ro og balance, når hverdagen er blevet lidt for travl og presset.
  • Metoden til at mærke dig selv og dine behov igen.
  • Et simpelt værktøj til at få god energi ind i din hverdag, når du bliver overvældet af to-do lister og hverdags-gøremål.