Få 1:1 coaching

En skræddersyet coaching oplevelse, der hjælper dig med at skabe en holistisk og bæredygtig tilgang til dit liv

Til dig med et ønske om at forbedre din worklife balance, dit velbefindende og opnå indre bæredygtighed, hvor DU er i fokus og hvor vi ud fra dine behov og dig som person, skaber større stabilitet og langtidsholdbare løsninger for dig og dit liv.

Du er vigtig og dit velbefindende er vigtigt! 

I mit coaching univers har jeg fokus på det holistiske menneske.

Jeg ser dig ud fra det hele menneske, du er og hvor du gerne vil hen.

Hvilket liv og den virkelighed du inderligt længes efter og gerne vil skabe.

En hverdag og et liv hvor du kan følge med, du har energi, overskud og livsglæde til at være den bedste version af dig selv samtidigt med, at det forenes med et liv, som ikke altid er helt forudsigeligt. For lad os være ærlige, vi er jo stadig mennesker, der vil opleve ups and downs, men det handler om at lære at stå stærkere i os selv, når de situationer opstår og have de rigtige redskaber til at navigere livets flow med.

Derfor er det afgørende at tage ejerskab for sin trivsel, så du kan leve det fuldstændig fantastiske liv, som du har sammensat nøjagtigt ud fra hvordan tingene fungerer bedst for dig og din energi, så du kan skabe den frihed, du længes efter.

Du kommer først og den vej rundt skabes de mest optimale rammer for dig!

Du sætter standarden for dit liv

Hos mig er 1:1 coaching ikke kun et space til at stille spørgsmål og få svar. Det er et rum, hvor du kan udvikle dig til den mest powerfulde og selvledende udgave af dig selv.

Det betyder, at jeg ikke vil fortælle dig svarene og hvad du skal gøre, men i stedet hjælpe dig med at finde dem inde i dig selv, bryde igennem dine blokeringer, overkomme dine begrænsende overbevisninger og finde frem til den helt rigtige vej, der er mest aligned og sand for dig.

Det er derfor min klienter har opnået stor klarhed og resultater virkelig hurtigt, fordi de gør det arbejde, der skal til. De er klar til at tage ansvar for dem selv, deres liv og dykke ned i deres udvikling. Jeg er der for at støtte dem, udvide deres mindset og tro på dem selv, men det er dem, der leder deres egen vej frem.

Hvis du:

Ønsker at skabe store forandringer og resultater – både i din indre og din fysiske verden – og du er klar til at tage fuldt ejerskab for dit mindset, dine handlinger og dine energier?

– Leder efter en til at gå vejen sammen med dig, der har været lige præcis hvor du er og som kan hjælpe dig med at få dig derhen, hvor du gerne vil være både arbejdsmæssigt, i dit private liv, i din virksomhed og mentalt?

​Så kan 1:1 coaching være noget for dig!

Efter vores sessioner sammen vil du være i stand til at:

Bringe dit powerfulde og personlige lederskab frem, hvor du connecter med hvad der er vigtigt for dig, hvor dine grænser går, hvor du stiller de nødvendige krav og hvor du kender dig selv godt nok til at vide, hvad der er vigtigt og rigtigt for dig, hvad der ikke er og står ved, at sådan skabes de mest optimale rammer for dig og din trivsel.

Tilgå din visdom og feedback, som din krop forsøger at fortælle dig og hver dag guider dig til at lytte til, mens du samtidigt åbner op for nye sider af dig selv, du kan bruge på støttende og kærlig vis i dit liv.

Mærke ind i din energi og vide hvordan du rydder op og skaber plads rent energetisk både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Du vil kunne skelne og balancere mellem dine feminine og maskuline energier og hvordan de kan sættes i spil hos dig mere harmonisk og bevidst både arbejdsmæssigt og i dit liv generelt.

Håndtere stressede og angstfyldte situationer, som trigger dig unødvendigt og som du lærer at mestre, så ikke de styrer dit liv, men hvor du derimod tager styringen tilbage.

Kommunikere mere assertivt med fokus og respekt for både dig selv og modtageren.

Bryde fri af gamle og begrænsende overbevisninger og tankemønstre, som holder dig tilbage fra at nå ind til dit autentiske selv og leve frit efter hvad du kan mærke, er det rigtige for dig.

Åbne op for en bevidsthed om og en prioritering af et mere bæredygtigt og langtidsholdbart arbejdsliv, der forenes med et bæredygtigt og værdibaseret privatliv med fokus på sunde valg for dig, din krop og din mentale sundhed.

Du får:

1:1 tid hvor vi går i dybden med dine ønsker og drømme for fremtiden, dine blokeringer, dine tankemønstre, din krops feedback til dig, hvad du energetisk må rydde op i og give slip på for at træde ind i den næste version af dig selv, så du kan opnå den frihed, du længes efter

En mulighed for at dykke dybere ind i dig selv og connecte med det dit hjerte og indre kalder på

Vi er alle forskellige og derfor vil coachingen og emnerne, vi vil tale sammen om også være 100% tilpasset dig

Sessionerne varer 60 min. pr. gang

Klippekortene gælder i et år fra købsdatoen og det er helt op til dig hvornår du vil bruge dine sessioner

Du har mulighed for at betale klippekortene i op til 2 eller 3 rater over 2 eller 3 mdr.

Sessionerne foregår online over Zoom og du kan derfor trygt sidde hjemmefra til vores sessioner sammen

Lad os starte din rejse sammen her:

Enkelt-session 1:1

Du kan her købe en session fra gang til gang. Det er til dig, der har brug for en enkelt samtale for at vende en særlig situation eller emne, som fylder for dig lige nu og har brug for et hurtig afklaring eller indsigt.

Pris: 895,-

Klippekort 3 stk sessioner

Det er til dig, som gerne vil gå i dybden med din udvikling og som gerne vil have et forløb, der strækker sig over en periode, du dedikerer til dig selv. Dette klippekort egner sig særligt godt til at opnå indsigter inden for et specifikt område inden for en kortere periode.

Pris: 2.400,-

(Kan betales over 2 rater)

Klippekort 5 stk sessioner

Det er til dig, som gerne vil gå i dybden med din udvikling og som gerne vil have et længerevarende forløb, der strækker sig over en periode, du dedikerer til dig selv. Du kan bruge klippekortet lige når du har lyst et helt år frem, og du kan derfor tage din proces i dit helt eget tempo. Nogle ønsker hurtig fremgang og andre har brug for lidt længere tid til at lande i de nye indsigter. Vid at begge dele er helt okay.

Pris: 3.900,-

(Kan betales over 2 eller 3 rater)

“Stemningen under vores samtale var meget behagelig og ligetil. Afslappet og varm, men også professionel og fokuseret på det, vi skulle nå sammen.”

– A

3 simple steps til indro ro og balance for 0 kr.

  • 3 simple og hurtige øvelser til at genfinde din ro og balance, når hverdagen er blevet lidt for travl og presset.
  • Metoden til at mærke dig selv og dine behov igen.
  • Et simpelt værktøj til at få god energi ind i din hverdag, når du bliver overvældet af to-do lister og hverdags-gøremål.