Workshop:
Find ind til dine værdier

Workshop:
Find ind til dine værdier

Dato: Tirsdag d. 5. marts kl. 19-21, København Ø.

Pris: 399,-

5 Pladser

Kom med til en helt særlig aften, hvor vi dykker ned i hvad dine værdier egentligt er. Hvordan du har levet og måske stadig lever efter et gammel værdisæt, som ikke længere passer til dig og der hvor du er i dit liv mere. Vi finder ind til hvad dine nuværende værdier er og hvordan du kan bruge dem til at navigere i dit liv, så de er med til at skabe det fundament og de rammer du virkelig gerne vil leve efter og som du længes efter bliver til virkelighed.

Vores værdier er en del af vores identitet og er et indre følelsesmæssigt kompas, vi bruger til at tage beslutninger med i livet. Og når vi er vokset ud af vores gamle værdisæt, fordi vi har udviklet os personligt, men stadig lever efter det, så er der ikke alignment mellem det vi gør og den vi er. Derfor er det at kigge på dine værdier et enormt powerfuldt værktøj at bruge til at skabe nye forudsætninger for dit liv, fordi du med en forholdsvis lille investering, men med en stor indsigt i dig selv, kan begynde at folde livet ud på en helt ny måde.

Workshoppen vil blive en aften, hvor du kan give dig selv en velfortjent pause og frirum til at dykke ind i dig selv med en masse selvkærlighed. Det vil være et præstationsfrit rum, hvor du ikke skal tænke på at leve op til noget eller nogen. Du skal blot møde op, være, nyde, tage imod og nære dig selv.

Aftenen vil foregå privat hjemme hos mig i min stue, hvor jeg lukker dørene op til et meget kærligt, hjertevarmt og rummeligt space, hvor du kan føle dig tryg og holdt.

Aftenens program:

  • En kærlig og hjertelig velkomst ind i aftenens lille fællesskab.
  • Aromaterapi og en groundende meditation, så du lander blødt og godt i dig selv.
  • Værdi-workshop der vil skabe klarhed, du vil lære dig selv bedre at kende, finde ind til hvordan du egentligt gerne vil leve dit liv fremover og tage bedre beslutninger for dig selv i overensstemmelse med dit hjerte, dit autentiske selv og dine værdier.
  • En omfavnende afslutning på en kærlig og nærværende aften.

Der vil i løbet af aftenen også være lidt snacks, te, vand og kombucha til de søde deltagere der kommer.

Der er begrænsede pladser til dette intime og kærlige space, så hvis du vil sikre dig en plads skal du blot bruge linket her.

Der er mulighed for gratis parkering, hvis du er i bil og mit hjem ligger tæt på offentlig transport med 8 min. gang fra den nærmeste togstation.

Så tag din veninde/ven/kæreste/familiemedlem under armen eller kom solo til denne aften fuld af hjertevarme og kærligt nærvær.

Jeg vil glæde mig helt vildt til at holde rum for dig og guide dig hjem til dig selv gennem dine værdier.

“Nicoline var endnu en gang virkelig dygtig til at skabe det trygge, varme og guidende rum, som man har brug for som klient til at skulle åbne sig. Hun kan sit håndværk, har tasken fuld af gode coachværktøjer og er samtidig dygtig til at fange det uplanlagte man kommer med og dykke ind i lige det hun kan mærke fylder hos én.

– Amanda Bros Rasmussen